Перейти до вмісту

Останній дзвоник 2024

31 травня 2024 року у нашій школі відбулося свято Останнього дзвоника, яке ознаменувало завершення ще одного навчального року. Цей день завжди сповнений радісних емоцій, підведення підсумків та щирих побажань на майбутнє. Для наших учнів це можливість привітати літні канікули, що принесуть безліч цікавих пригод та відпочинок.

 

Особливістю цьогорічного свята стала виставка плакатів «Наш рік», яку підготували наші учні разом з класними керівниками. Кожен клас представив свій унікальний плакат, на якому відображені найяскравіші моменти та досягнення цього навчального року. Від шкільних проєктів та спортивних змагань до творчих заходів та поїздок — на плакатах можна було побачити все те, що зробило цей рік незабутнім для кожного з нас.

 

Плакати були розміщені в шкільному холі, де кожен міг їх роздивитися та відчути гордість за досягнення нашої шкільної родини. Виставка стала чудовою нагодою для всіх учасників згадати найкращі миті, посміятися з курйозних ситуацій та поділитися своїми враженнями один з одним.

Цього року ми також урочисто випустили учнів 4-х класів, які успішно завершили початкову школу. Для них цей день став важливим кроком у новий етап шкільного життя. Попереду їх чекають нові предмети, нові виклики та нові друзі у середній школі. Випускники 4-х класів отримали свої перші свідоцтва про початкову освіту та щирі побажання від своїх вчителів і батьків. Ми впевнені, що їхнє майбутнє сповнене успіхів і досягнень!

 

Вітаємо усіх учнів з успішним завершенням навчального року та дякуємо вчителям за їхню невтомну працю та підтримку. Бажаємо всім веселих та безпечних канікул, наповнених новими враженнями та відпочинком. Нехай це літо буде для вас часом відновлення сил і натхнення для нових звершень у наступному навчальному році!