Перейти до вмісту

Тиждень зарубіжної літератури

У нашій школі з 6 по 10 травня відбувся незабутній тиждень, присвячений зарубіжній літературі. Цей тиждень виявився захоплюючим для всього колективу школи, адже ми мали унікальну можливість поглибити знання про літературні шедеври різних країн та епох.

У рамках тижня наші учителі провели ряд заходів, які вразили всіх учасників. Один із найцікавіших – це Брей-ринг “Улюблені герої давньогрецьких міфів”, де учні мали можливість продемонструвати свої знання про відомих персонажів античної міфології.

Також, творчі здібності учнів були випробувані у фотоконкурсі “Літературні герої улюблених сторінок”, де кожен міг продемонструвати свою уяву та фантазію, створюючи фотографії з улюбленими літературними героями.

А конкурс малюнків “Улюблений літературний персонаж” надихнув учнів на творчість та витримку, адже вони мали нагоду виразити свої почуття та уяву через малюнок.

Ці заходи не тільки розважили нас, а й допомогли збагатити наше культурне надбання та розширити кругозір. Дякуємо всім, хто взяв участь, за вашу активність, творчість та зацікавленість у розвитку літературної культури нашої школи.