Перейти до вмісту

Тиждень мистецтва

Цього року наша школа відзначила тиждень мистецтва яскравими та незабутніми заходами, спрямованими на розвиток творчого потенціалу наших учнів. Протягом тижня діти мали унікальну можливість зануритися в світ мистецтва через проведення майстер-класів та виставок.

У рамках тижня ми організували майстер-класи з виготовлення орігамі, де учні з задоволенням вчилися тонкощам створення паперових шедеврів під керівництвом досвідчених майстрів. Кожна здобута навичка стала кроком у великий світ творчості та самовираження.

 

Грандіозним завершенням тижня стала виставка “Маленькі митецькі дива”, де діти мали можливість продемонструвати свої найкращі творчі роботи.
Від кольорових малюнків до витончених композицій – кожен експонат вражав своєю оригінальністю та талантом молодих авторів.

 

Також у нашій шкільній бібліотеці була організована тематична виставка, присвячена світовим шедеврам мистецтва. Учні мали можливість познайомитися з різноманітними творами відомих митців та відчути дух справжнього мистецтва.

 

На завершення виставки кожен учасник отримав заслужені грамоти та слова вдячності за внесок у розвиток мистецької культури нашої школи.
Ми вдячні учням за їхню творчість та натхнення, а також вчителям та батькам за підтримку та плідну співпрацю у цьому незабутньому тижні мистецтва.

Нехай кожен наш учень продовжує розвивати свої таланти та відкривати нові горизонти у світі мистецтва!