Перейти до вмісту

Не маємо права забути…

26 квітня – дата, яка ніколи не залишиться поза увагою. Дата, коли ми згадуємо про подію, яка вплинула на життя багатьох. Чорнобильська трагедія стала символом не лише небезпеки ядерної енергетики, але й є нагадуванням про важливість пильного ставлення до навколишнього середовища.
У нашій школі ми завжди ставимо особливий акцент на виховання в учнів пізнавального інтересу та підвищення їхнього рівня усвідомлення про такі важливі питання, як екологія та безпека. У день пам’яті Чорнобильської катастрофи, ми проводили ряд заходів, спрямованих на відзначення цієї дати та на підвищення свідомості учнів.
Наші тематичні виховні години, виставка літератури та екскурсії підкреслюють важливість пам’яті про минуле та необхідність вивчення історії для побудови майбутнього. Ми розглядали події та наслідки аварії на Чорнобильській АЕС, обговорювали питання ядерної безпеки та впливу техногенних катастроф на навколишнє середовище.
Крім того, ми активно залучали учнів до участі у конкурсах та проєктах, спрямованих на підвищення обізнаності з цієї проблематики та виявлення їхнього власного ставлення до них. Наша мета – навчити молоде покоління цінувати та берегти наше оточення, розуміти наслідки своїх дій та бути активними учасниками створення здорового та безпечного для життя середовища.
Нашими заходами ми не лише вшановуємо пам’ять про трагічні події минулого, але й формуємо свідомих громадян, готових діяти на користь нашої планети та всього людства. Нехай наші зусилля сприяють побудові кращого, безпечнішого світу для нас і наших нащадків.