Перейти до вмісту

З Днем народження, Ліно

Вже почалось, мабуть, майбутнє.
Оце, либонь, вже почалось...
Не забувайте незабутнє,
воно вже інеєм взялось!
І не знецінюйте коштовне,
Не загубіться у юрбі.
Не проміняйте неповторне
на сто ерзаців у собі!

19 березня святкує свій 94-й день народження геніальна поетеса Ліна Костенко.

Ліна Костенко – невичерпне джерело натхнення для читачів усіх поколінь, її слова тримаються у серцях і залишають незабутні враження.
Ліна Костенко – не лише поетеса, а справжній літературний гігант, чия творчість здатна змінювати світ. Її слова – це не лише поезія, а справжнє духовне багатство, яке дарує нам роздуми і розкриває нові перспективи.
Ліна Костенко – втілення величі української літературної традиції, чия творчість здатна перетворювати звичайні слова в магію. Її поетичний дар не має меж, адже вона здатна вразити нас своєю неповторною майстерністю та високою духовністю.
Ліна Костенко – не тільки голос поколінь, але й невтомний захисник людської гідності та правди. Її слова стають мечем в боротьбі за справедливість і свободу, її творчість – втіленням сил змін у світі.
Ліна Костенко – символ сили, мудрості і відданості своєму народу, чия непохитна віра в краще майбутнє завжди надихає нас на великі справи і звершення. Її ім’я засяяло як яскрава зірка на небосхилі української літератури, і її вплив на наше життя і культуру незмінний та безмежний.

З днем народження, Ліно Василівно!