Перейти до вмісту

Урок безпеки 2023

Безпека дітей під час війни – важливе питання сьогодення. Дітям будь-якого віку дуже важливо почувати себе комфортно. А для цього необхідно набути найпростіших навичок особистої та колективної безпеки під час воєнного стану, навичок власного убезпечення під час ситуацій, що несуть загрозу життю і здоров’ю, а також безпечного користування інтернетом.
Сьогодні, рятувальники спільно з працівниками поліції провели для дітей урок з безпеки життєдіяльності , який відбувся в Класі безпеки.
Під час заняття фахівці ДСНС розповідали учням про дії під час виникнення надзвичайних ситуацій, правила мінної безпеки, зокрема алгоритм дій під час виявлення підозрілого предмету. Рятувальники наголосили, що такі знахідки заборонено чіпати, необхідно відійти на безпечну відстань та зателефонувати за номером 101. Також рятувальники нагадали дітям про обов’язкове дотримання правил безпечного поводження з вогнем вдома та під час відпочинку на природі. Працівники Служби порятунку нагадали порядок дій при сигналі “Повітряна тривога”.
Поліцейські нагадали дітям правила дорожнього руху та про небезпеку, яка може виникнути на дорозі, як поводитися з незнайомцями на вулиці. Розповіли про правила поводження в школі.
Робота у такому форматі буде проводиться й надалі, адже безпека дітей — це наша спільна відповідальність!