Перейти до вмісту

Нація нескорених

Протягом тижня, з 02 по 06 жовтня 2023 року, у нашій школі відбулися тематичні заходи з нагоди Дня захисників та захисниць України та Дня українського козацтва, а саме: виховні та класні години, вікторини, конкурси, уроки мужності, екскурсії, виставки художньої та документальної літератури, патріотичні ігри тощо.

Наші учні прийняли участь у флешмобі Київської Малої академії наук учнівської молоді. (Один, Два)

Класні керівники провели виховні години, уроки-мужності на тему: «Хай в серці кожної людини живе любов до Батьківщини», під час яких познайомили учнів із історією Дня захисників і захисниць України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, які захищали нашу країну.

 

Серед учнівської спільноти 1-4 класів пройшов конкурс малюнків «Воїне, ти мій супер Герой», «Україна переможе!», «Україна – мій дім!», які були передані нашим захисникам. 

Наші воїни, військові лікарі та капелани зробили справжній сюрприз, завітавши до учнів із подарунками. Педагогічний, батьківський та
учнівський колективи приєднуються до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і Перемоги!