Перейти до вмісту

Вітаємо з Випускним!

Сьогодні, у теплий літній день, рідна школа із сумом і радістю водночас прощалася зі своїми випускниками. Дітьми, сміхом яких наповнювалася 11 щасливих років, успіхам яких раділа і була надійним тилом у хвилини невдач.

Цей важливий день – це час, коли ми бажали учням двох випускних класів світлого майбутнього, коли дякували їм за зусилля та наполегливу працю, яку вони вклали у свою освіту, подолавши важкі випробування та перешкоди. І незважаючи на все продемонстрували, що є справжніми українцями, незламними та сильними, які досягли успіху і здобули середню освіту навіть у найскладніші часи, заручившись на кожному кроці підтримкою батьків та вчителів.

Зворушливе свято у непростий час. Воно відбулося завдяки героїзму та жертовності захисників України! Учні випускних класів на прохання вчителів відмовились від традиційного дарування букетів і підтримали своїм внеском у нашу спільну перемогу над ворогом Збройні Сили України!

З гордістю та повагою ми дивилися разом на найкращих хлопців і дівчат, з радістю вітали сімох медалістів 2022-2023 навчального року!

Сьогодні у нас було все: зворушливі виступи випускників, батьків, директора школи, вчителів, прощальний вальс одинадцятикласників і музичні привітання від вихованців вокальної студії «Music Family” під керівництвом Вікторії Резнік.

Пишаємося молоддю, яка щиро любить свою школу, вчителів, рідний дім і рідну землю!
Віримо, що наші діти зроблять Україну найкращим місцем на Землі! Адже саме вони є надією на світле майбутнє Батьківщини, якій немає ціни в усьому світі!

Світлої дороги, дорогі наші випускники!