Перейти до вмісту

Нам усім болить Херсон!

Трагедія на Херсонщині сколихнула всю Україну. З усіх куточків нашої Батьківщини небайдужі українці вирушили на допомогу, ризикуючи власним життям, долаючи перешкоди, які створила велика вода, маневруючи під прицільним ворожим обстрілом, рятуючи зі смертельної пастки тварин і людей.
Наша школа разом з іншими закладами освіти Голосіївського району також не залишилася осторонь цієї страшної біди і спільними зусиллями батьків, учнів, педагогічного колективу зібрала понад 200 посилок з крупами, печивом, чаєм, кавою, солодощами, засобами особистої гігієни, побутовою хімією, дитячим харчуванням, водою, постільною білизною тощо. Діти старанно сортували все зібране по пакетах, аби полегшити роботу відповідальним на волонтерському пункті у Херсоні.

Сьогодні автівка волонтерів вирушила у Херсон. Учні нашої школи та керівництво проводжали водія з побажанням щасливої дороги.

Маємо надію, що зібрана нами гуманітарна допомога безперешкодно дістанеться до пункту призначення. Волонтери у цей непростий час – це справжні герої!
Ми щасливі поділитися з постраждалими мешканцями Херсона краплиною добра, адже саме з таких краплин складається океан людяності.
Безмежна подяка всім, хто долучився до акції допомоги!
Разом ми сильні!