Перейти до вмісту

Ми – УКРАЇНЦІ!

Наші діти талановиті, творчі, креативні. Навіть за кордоном вони не сидять склавши рук, а беруть активну участь у різних акціях, проєктах, виставах, змаганнях. З гордістю заявляють про те, що вони – УКРАЇНЦІ!

Корецький Михайло, учень 4-В класу, у складі мистецького гуртка школи Больда взяв участь у виставі за мотивами Гаррі Поттера, з філософським підтекстом, яка тривала 2.5 години, для мешканців Санта-Лучія-ді-П’яве, провінція Тревізо.
Разом з іншими учасниками дійства наш Михайло зміг переконати глядачів в тому, що світло завжди переможе темряву, а добро переможе зло. Навіть коли його дуже багато, і вже майже не залишилося надії. В окремому епізоді діти показали дорослим через гру, яким тягарем для людини є негативні дії та образи. Винагородою за чудову гру стали бурхливі оплески глядачів!

Також Михайлик проявив свій талант у спорті, посівши 3 місце у змаганнях із плавання. Його запросили до місцевої команди.

Наші діти незалежно від того, в якому куточку світу вони знаходяться, вірять в те, що світло України обовʼязково переможе темряву війни і ворога, і вони повернуться додому!