Перейти до вмісту

Виховання нового покоління патріотів – ключ до перемоги України!

Протягом місяця з 11 квітня по 12 травня учні 9-В класу брали участь у І (районному) етапі дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), (старша вікова група), організацією та проведенням якої займався Будинок дитячої та юнацької творчості Голосіївського району.

Рій «Характерники», який представляв на грі наш заклад, пройшов довгий і цікавий шлях, випробувавши свої вміння у дистанційних («Відун», «Ватра», «Впоряд», «Таборування») та очних («Рятівник», спортивне орієнтування, метання гранати) конкурсах в гостях у 116 ліцею міста Києва.

Дякуємо організаторам заходу за цікаві конкурсні завдання, новий досвід і набуті знання, майстер-клас з вʼязання вузлів та плетіння маскувальної сітки. Адміністрації еколого-природничого ліцею № 116 – за теплий прийом. Товариству Червоного Хреста – за оцінювання вмінь і навичок дітей у наданні домедичної допомоги.

Щиро дякуємо працівникам БДЮТ за запрошення на церемонію нагородження учасників і переможців гри!
Це був чудовий захід, який залишив безліч приємних вражень і незабутніх спогадів!
Виховуючи дітей патріотами своєї Батьківщини, ми спільними зусиллями наближаємо перемогу України – сильної, вільної, квітучої, заможної і непереможної!