Перейти до вмісту

Талант веде до Перемоги!

20 травня 2023 року у місті Ірпінь у концертному залі Державного податкового університету відбувся благодійний фестиваль мистецтв «Жовто-блакитне серце», присвячений збору благодійної допомоги на відновлення ДПУ.
Університет служив жителям Ірпеня фортецею під час бойових дій. Проте приміщення Альма Матер зазнало значних руйнувань.

У заході взяли участь вихованці Школи Філімонових «ЛІА» БДЮТ Голосіївського району міста Києва, у якій плекається талант нашої учениці із 7-В класу Гребенко Валерії.
Колектив вихованців Зубрицької Валерії Дмитрівни виступив із композиціями «Zozulia», «Solovey» (Ювенали, естрадно – спортивний танець).

21 травня вихованці Школи Філімонових продовжили свою хореографічну діяльність на Всеукраїнському дитячому фестивалі мистецтв «Лавина Талантів», який відбувся у столиці у концертному залі КНУБА за підтримки Міністерства освіти і науки України й Міністерства культури України.
Представивши композиції «Zozulia”, “Solovey”, учасниці колективу посіли 2 місце.
Серед учасників колективу була ще одна учениця нашого освітнього закладу, Гарькавенко Ангеліна, 4-А клас.

На фестивалі «Лавина Талантів» Гребенко Валерія виступила сольно з композицією «Stefaniia» (Ювенали, естрадно-спортивний танець) і була нагороджена дипломами за звання лауреата 3 премії й за високий художній рівень виконавської майстерності і активну участь у фестивалі.

Наші діти своїм талантом наближають перемогу України! Пишаємося й віримо, що ці неймовірні виступи вже зовсім скоро зможуть побачити й Захисники найкращої у світі країни, над якою завжди майорітиме жовто-блакитний стяг!