Перейти до вмісту

Сімʼя – найцінніший скарб!

У світі є багато цікавих місць, але де б людина не була, вона завжди прагне повернутися до домашнього вогнища, до своєї родини. Ніякі скарби на землі не зрівняти з теплом обіймів, усмішкою найрідніших людей, материнською любов’ю, бо насправді сім’я – це і є найдорожчий скарб.

15 травня вся наша країна відзначає День сім’ї.

Родина – це та цеглина, на якій будується спокій та добробут в нашій державі. Українці завжди шанобливо ставилися до родинних цінностей, адже сім’я вбирає в себе багатий досвід минулих поколінь та є осередком збереження культурних та духовних традицій української нації. Саме тому родини є носієм високої моралі, історичної спадкоємності поколінь та міцною основою стабільності та благополуччя країни.

Вітаємо учнів, батьків та педагогічний колектив нашого освітнього закладу з Міжнародним днем сім’ї й бажаємо взаєморозуміння, миру та злагоди, достатку і спільного розвитку усім родинам! Нехай сім’я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів та опорою в житті!

Сьогодні, через агресію рф, більшість українських родин вже довгий час не проводять такі звичні сімейні вечори разом. Але навіть на відстані вони підтримують і допомагають одне одному. Та щиро вірять, що наша Перемога вже близько, і вони зовсім скоро зможуть обійняти одне одного під мирним українським небом!