Перейти до вмісту

Гра-квест «Прощавай, Букварику!»

У квітневий сонячний день у наших першокласників відбулося свято, адже вони завершили знайомство зі своєю найважливішою книжкою – Букварем!
Їхні перші літери зазвучали вже не просто складами, словами, а цілими реченнями у текстах!

Разом із провідниками з активу школи учні трьох перших класів вирушили у подорож Країною Знань, мандруючи зупинками та виконуючи на них різноманітні цікаві завдання.

Зупиняючись протягом гри-квесту на «Українознавчій», «Казковій», «Віршованій», «Бібліотечній», «Арифметичній» та «English Station», діти продемонстрували блискучі знання з різних предметів шкільної програми, свою кмітливість, винахідливість, творчі здібності, вміння працювати у команді, бути дружними, товариськими, допомагати й підтримувати один одного у розвʼязанні складних задач.

Школярі довели, що вони варті гордого звання Друг Букварика! Навіть отримали свідоцтва! Адже розгадали про свого найпершого наставника всі загадки, а також впоралися з казками, прислівʼями, віршами.
Ще вчора прийшли до школи малюки, а вже сьогодні вони знаходяться за крок до проходження першої сходинки у Країні
Знань.

Вітаємо наших юних всезнайок, розумників, вундеркіндів, грамотійок, інтелектуалів, ерудитів зі Святом Букварика й бажаємо і надалі крокувати у пошуках знань упевнено, гордо, з вірою у себе!