Перейти до вмісту

Happy Valentine’s Day!

День Святого Валентина досить популярне свято серед молоді. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод.

У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою симпатію виявляють до друзів або близьких людей.

Тож 14 лютого у нашій школі відбулись святкові заходи з нагоди цього дня. Фоє прикрасили тематичною розтяжкою та сердечками з цитатами класиків про кохання. Також організували роботу святкової скриньки «Пошта Валентина», і кожен охочий міг взяти участь, щоб висловити свою прихильність у «валентинці» до вчителів та однокласників.

Дівчата з учнівського самоврядування зустрічали вчителів та дарували їм повітряні кульки з серцями, пригощали смачними цукерками.
А також встигли попрацювати у службі доставки «валентинок» до своїх адресатів.

День у школі пройшов у дружній, теплій, доброзичливій атмосфері.

Ми бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, коли в душі пробуджуються найтепліші та найсвітліші почуття, добра і віри.

Будьте щасливі!