Перейти до вмісту

День безпечного Інтернету

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.
Цей день проводиться з метою поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі відіграємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого Інтернету.
До Дня безпечного Інтернету вчителі інформатики Котелянець Віталій Олександрович та Чередніченко Світлана Олександрівна провели для учнів години спілкування та інформаційні бесіди з переглядом презентацій, в яких наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.