Перейти до вмісту

Соборність – мета Перемоги!

Як і колись, так і тепер український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності держави. У цей надзвичайно важкий час на нас лежить величезна відповідальність – вистояти й утримати наші соборність і незалежність.
Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують однакові прагнення. Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців. А нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії
Сьогодні соборність для України означає деокупацію всіх територій, захоплених ворогом, відновлення єдності з Донеччиною, Луганщиною та Кримом.
Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Коли ми, люди з різних регіонів країни, разом працюємо, створюємо знакове й важливе, боремося з окупантами.
Віддаючи шану минулому, ми доводимо всьому світові, що Україна є цілісною соборною державою, а українці – єдиний народ. Соборність – мета Перемоги.
До Дня Соборності України першокласники, учні 1-Б класу, разом із класним керівником Підгородецькою Іриною Аркадіївною виготовили патріотичні композиції у вигляді об’ємних аплікацій.

Шануймо наших славетних предків, пишаймося сучасними героями, любімо нашу рідну українську землю!
Бажаємо всім нам миру, добробуту, мудрості рішень, чесних та правильних вчинків!
Процвітання й Перемоги – нашій Україні!