Перейти до вмісту

Тиждень безпеки дорожнього руху

Твій друг – безпечний рух

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

Тому традиційно в нашій школі проводився Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками було проведено єдиний національний урок на тему «Безпечна дорога додому»з використанням відеоматеріалів, презентацій та навчальних мультфільмів. 
В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху. 

Учні 1-А класу спробували себе у якості юних дослідників безпечної дороги від дому до школи.

Класний керівник 5-В класу Дадашова Тамара Миколаївна розробила пам‘ятку пішохода та продемонструвала її під час уроку своїм учням.

Молодші школярі зустрілися з представниками служби порятунку Голосіївського району та стали слухачами бесіди про пожежну і мінну небезпеку. Адже ці теми також є актуальними в умовах сьогодення.
Матеріали до Тижня безпеки з навчально-пізнавальною метою також було розміщено у вільному бібліотечному просторі.

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!