Перейти до вмісту

Знання – це сила! Вітаємо з Днем знань!

«З усіх скарбів знання є найціннішим, бо воно не може бути ні вкраденим, ні загубленим, ані знищеним»

Народна мудрість

Дорогі учні, батьки та педагоги! Сьогоднішній день для кожного з вас по-справжньому особливий, зворушливий, щемливий, адже він відбувся у нових невідомих раніше умовах. У випробуванні нашої найкращої серед усіх країн великою війною, яка позбавила нас можливості почути дзвінкий голос шкільного дзвоника – символа Дня знань офлайн. Адже знання, які проростають зернами в наших дітях, найстрашніші для ворога, ніж військова зброя. Бо вони і є тією зброєю, проти якої безсилі будь-які «Гради», «Смерчі» й «Урагани». Попри всі складнощі та перешкоди перший дзвоник пролунає в онлайні для наших розумних вихованців, турботливих батьків, мудрих та люблячих вчителів і зігріє серця дітей, які перебувають далеко від рідної країни, мріючи лише про одне – повернутися в Україну, до своєї затишної домівки, найріднішої школи та найкращих друзів.

Дню знань бути! Ніхто і ніщо не зможе позбавити нас можливості навчатися, пізнавати, досліджувати, міркувати, здобувати нові знання та ставати щороку більш освіченішими, зростаючи гідними громадянами своєї держави.
Ми раді вітати у нашій шкільний родині першокласників, для яких лише розпочинається цікава подорож країною Знань. Невгамовний та творчий актив школи у відеоквесті познайомить вас, наші маленькі дослідники й дослідниці, з тими хто дбає про освітній процес у цій важливій країні, ваш захист та охорону, заохочує до пізнання світу через дружбу з книжками, піклується про ваше здоров‘я та відмінне самопочуття.
Бажаємо великій шкільній родині мирного неба, жаги до навчання та пізнання, плідної роботи, взаємоповаги та взаємопідтримки, любові до своєї країни, рідної мови, віри у незламність духу та непереможність Збройних Сил України, які 24/7 мужньо стоять на сторожі нашого захисту, даруючи можливость здобувати освіту, працювати, насолоджуватися прогулянками парком з горнятком запашної кави, пташиним співом, прокидатися щоранку у теплому ліжку, відчувати запах квітів та дерев за вікном, почуватися щасливими в обіймах своїх батьків та дітей.

Прийміть найтепліші вітання зі святом від української зірки Марії Бурмаки!
На наших очах сьогодні пишеться нова історія України! Долучаймося разом до її творення та захисту найміцнішою зброєю – знаннями!

Із Днем знань, непереможна наша Україно!