Перейти до вмісту

«Миколай про тебе не забуде»

З 13 по 22 грудня у спеціалізованій школі школі 15 проходила акція «Миколай про тебе не забуде», присвячена українським солдатам, у якій взяли участь учні, працівники школи, батьки. Вони вирішили стати помічниками Святого Миколая Чудотворця, потурбувавшись про те, щоб наші військові на сході не втратили віри в дива та в людей, чий мир і спокій вони боронять.
Протягом грудня вдруге була зібрана продуктова допомога, діти написали вітальні листівки, намалювали малюнки.
23 грудня завдяки волонтерській підтримці та чарівним саням Нової Пошти гостинці, солодощі, фрукти, малюнки, листівки, українські прапори та необхідні щоденні речі від учнів 15 школи вирушили до наших найдорожчих, найрідніших захисників.
Велика подяка батькам, які не стояли осторонь і допомогли своїм діткам підготувати для воїнів подарунки, які бодай трохи зігріють їхні серця в холодні, але такі гарячі фронтові грудневі будні. Маємо надію, що ці подарунки передадуть нашим бійцям тепло дитячих сердець та підтримають їх бойовий дух навіть попри хуртовини та заметілі, які зараз панують на сході нашої країни.
“І знову в четвер від невтомних «миколайчиків» школи 15 м. Києва помчалися дарунки на схід – велетенська палета на незліченну кількість коробок – найшаленіші почуття дивитися як ви це готували і пакували! Які ж ви круті та неймовірні!

Телефонували Вартові неба по відеозв’язку – такі натхненні, радісні і щасливі посмішки, стільки подяк !!!)) Учні, батьки і вчителі Школа 15 – ви вражаєте і зворушуєте!))
Колосальна ПОДЯКА від усіх за вашу підтримку, увагу і щирість дитячих сердець!!!))» – написала волонтерка Софія Бєляєва у своєму профілі.
А ми нетерпінням чекаємо на фотопривіт від мужніх та незламних Вартових нашого неба і щиро вітаємо їх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами!
Бережіть себе та Україну!