Перейти до вмісту

Фотопривіт від Вартових неба

Отримувати листи надзвичайно приємно. Ти ніби торкаєшся душі тієї людини, яка звертається до тебе, ніби відчуваєш тепло її рук та серця.
Наші воїни. Вартові українського неба. Саме для них вихованцями школи з любов‘ю була зібрана продуктова допомога, написані щирі, зворушливі дитячі листи та надіслані малюнки. Щоб підтримати бойовий дух, щоб нагадати про те, що вони завжди у наших думках, щоб висловити свою безмежну вдячність за можливість мати щасливе безтурботне дитинство.
«Моррре емоцій та щасливих посмішок від вуха до вуха, приємного шоку та здивування)) давно не було у нас таких приємнющих святкових відправок для Вартових неба як від Школа 15 з поглибленим вивченням англійської м. Київ!!! Гора коробок (ціла палета!) вже розвезені для військових на сході від дітей з солодощами, листами, малюнками – ви крутезні! Мега ДЯКУЮ за підтримку наших хлопців, за їхній бойовий дух!) ви прекрасні!», – написала у своєму профілі тендітна дівчина з величезним серцем, волонтерка Софія Беляєва, додавши фото захисників із отриманою допомогою.

 

Слава Україні!
Героям, що боронять українську землю на сході нашої країни, слава!