Перейти до вмісту

До уваги батьків!
Як замовити електронний учнівський квиток

Відповідно до п 3. рішення Київської міської ради II сесії IX скликання від 24 червня 2021 року № 1528/1569 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 18 грудня 2018 року № 459/6510 «Про затвердження міської програми «Турбота. Назустріч киянам на 2019-2021 роки» право безоплатного проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування міста Києва незалежно від форми власності надається учням закладів загальної середньої освіти міста Києва до 31 грудня 2021 року на підставі відповідного посвідчення.

Для замовлення електронного учнівського квитка батькам або особам, що їх заміщують, потрібно зареєструватись на порталі за наступним посиланням: https://scard.kyivcity.gov.ua/admin/login

Після замовлення та оплати виготовлення електронного учнівського квитка батьками дитини, процес відбувається за наступним алгоритмом:

  • Дані в системі підтверджує працівник школи, де навчається дитина.

  • Валідована заявка передається на виробництво.

  • За всіма етапами можна слідкувати у своєму кабінеті.

  • Отримати готовий е-квиток учні, як і раніше, зможуть у своїх школах.

Зазначимо, що за міською цільовою програмою «Турбота» 2019-2021 до 31 грудня 2021 року учні можуть продовжувати користуватися своїми старими учнівськими для безоплатного проїзду в міському транспорті. А згодом поступово електронними учнівськими квитками будуть забезпечені всі школярі столиці без зайвих довідок, заяв та відвідин адмінустанов.