Перейти до вмісту

Зі святом Останнього дзвоника!

Шановні випускники, вчителі, учні, батьки!

Від щирого серця вітаю всіх вас з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!
День останнього дзвоника – це завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче свято. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Передзвін останнього дзвінка відкриває для вас нову сторінку тепер уже дорослого життя. Бажаю вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. 
По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, які разом з вами жили вашими бідами та радощами, разом з вами переживали, раділи, вчилися пізнавати світ, відкривали нові таємниці знань, завжди були поруч від першого до одинадцятого класу.
Для всіх інших учнів нашої школи сьогоднішній день – це старт літніх канікул. Тож бажаю вам добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил, і у новому навчальному році досягти ще більших успіхів, ніж у цьому. Впевнений, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.
Шановні вчителі, дякую вам за вашу самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ба­жаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення!
Хочу звернутися із словами подяки до батьків.  Наше навчання і виховання було б неможливим без вашої підтримки, допомоги і розуміння. Спасибі Вам за Ваших дітей. Бажаю Вам добра, здоров’я, злагоди у родинах.

Зі святом!
З повагою,
директор спеціалізованої школи
І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням
англійської мови № 15 міста Києва
Валерій Литвин