Перейти до вмісту

День перемоги


У ці дні разом з Європою та світом ми відзначатимемо 8 травня День пам’яті та примирення і вшануємо 9 травня мужність і відданість тих, хто здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.
Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала Друга світова війна. Низько вклоняємося подвигу захисників, які ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

Сьогодні кривава військова агресія на сході країни знову затьмарила наше небо, ледь не щодня забираючи життя найкращих українських воїнів. Битва нашого народу за перемогу триває.
Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам у досягненні трудових цілей.
Саме подвиг ветеранів Другої Світової війни надихає сучасних героїв до нових героїчних вчинків. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну.
Від щирого серця бажаємо ветеранам Другої світової війни здоров’я і благополуччя. 

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!


Над відео працювали учні 7-В класу разом з їхнім класним керівником Корчовою Тамарою Миколаївною

#Деньперемоги #спеціалізованашкола15