Перейти до вмісту

Зимові канікули 2020-2021

З 25 грудня 2020 року до 10 січня 2021 року у закладах освіти столиці триватимуть зимові канікули. Це час новорічно-різдвяних свят, чудових можливостей для школярів зайнятись улюбленою справою, провести його весело та змістовно, поринути у казку.

Заклади позашкільної освіти нашого міста підготували цікаву програму заходів під час канікул в онлайн-форматі відповідно до вимог організації роботи в умовах карантину. На дітей та дорослих очікують новорічні конкурси та квести, цікаві лайфхаки та майстер-класи зі створення іграшок і подарунків власноруч, творчі новорічно-різдвяні вітання  та багато іншого.

Також, протягом канікул відбудеться онлайн-проєкт “МороZенко Dance”, що підготував Київський Палац дітей та юнацтва та 5-ти хвилинки науки Київської Малої академії наук учнівської молоді.

Інформацію про найактуальніші події позашкілля упродовж зимових канікул буде розміщуватися на платформі Електронного освітнього простору позашкілля Києва «Все буде Добре! ОК!» (ОК – Освіта Києва)

ля того, щоб усі знайшли для себе заняття до душі, Департамент освіти і науки розробив Google-календар подій з сотнею digital-івентів. Тут усі учасники освітнього процесу знайдуть для себе поради на різноманітну тематику: як впоратися із тривогою та стресом під час пандемії, майстер-клас з візуалізації інформації, ораторська майстерність, як розпізнати і захиститися від булінгу, психологічний комфорт у родині та сотню інших. На воркшопи, майстер-класи, семінари, концерти та тренінги учасники збиратимуться у віртуальних ZOOM – та Google-кімнатах.

Перейти до Google-календаря

Пам’ятаймо про дотримання карантинних обмежень! Здоров’я – понад усе! Бережіть себе! Бажаємо усім казкових, а головне безпечних канікул!

 

За матеріалами сайту Департаменту освіти і науки КМДА.